Keresés
Close this search box.

Moziműsor és Görög est Csillaghegyen – Mamma Mia 2.

Moziműsor a zene, a tánc és a vidámság jegyében, barátságos hangulatban, családias légkörben. Ez mind a Csillaghegyi Közösségi Ház, ahol minden korosztály könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő programokat. S ahol a szervezők ez alkalommal a musicalek, valamint a görög hangulat kedvelőit kívánják megörvendeztetni, egy felhőtlen estével.

Zenél a mozi – Mamma Mia 2. Sose hagyjuk abba – Görög est

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! világszerte elnyerte a közönség szeretetét, ebben a második részben, mely szintén az ABBA dalaira épül, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire.
A film cselekménye két idősíkon fut, az egyik 1979-re megy vissza és elmondja a történetet Donna Sheridan Kalokairi szigetére érkezéséről és az első találkozásáról lánya, Sophie három lehetséges apjával. A történetből megtudhatjuk, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik…

Január 26-án, szombaton 16:30-tól a Mamma Mia című moziműsor 2. részét láthatják az érdeklődők a Csillaghegyi Közösségi Házban.  Szívesen táncra perdülnél a fülbemászó dallamok hatására? Ezt követően 19 órától a Mydros együttes várja tárt karokkal a mozogni vágyókat, egy tüzes görög táncház keretein belül. Az együttest 2001-ben alapították görög és magyar fiatalok, hogy megoszthassák mindenkivel azt az örömöt, amit a görög zene és tánc ad nekik gyermekkoruk óta.

Tehát még egyszer

Január 26. Szombat 16:30. Helyszín, a Csillaghegyi Közösségi Ház, ahol a Mamma Mia című moziműsor 2. része kerül levetítésre, a musicalek kedvelőinek, és a vidámságra vágyók örömére.  A filmvetítést követően pedig vidám, görög táncház várja az érdeklődőket.
Jegyár: 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 800 Ft; melyek megvásárolhatóak itt.

Megosztás

Facebook
Email