Keresés
Close this search box.

ÓBUDAI ÖRÖKKLUB indul októberben

Gólyahír Alapítvány az Örökbefogadó családokért  Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával ÓBUDAI ÖRÖKKLUBOT indít, amelynek az Óbudai Kulturális Központ (1032 Budapest, San Marco u. 81.) ad otthont. Az Örökklubban szeretettel várunk minden örökbefogadó családot, szülőket, nagyszülőket és gyerekeket, örökbefogadásra várakozót és felnőtt örökbefogadottakat is.

Először 2022. OKTÓBER 16-án VASÁRNAP 15 ÓRÁTÓL találkozhatnak egymással az örökbefogadásban érintett családok, érdeklődők egy jó hangulatú és hasznos eseményen, ahol a szülők sorstársak között, szakemberek segítségével beszélgethetnek az örökbefogadásról, és a gyermekeket is hasznos és érdekes közös játékokkal és fejlesztő mesefoglalkozással várják a szervezők.

Az első alkalom témái: milyen a sikeres örökbefogadás, és melyek az örökbefogadó szülők speciális feladatai a gyermekek különböző életkori szakaszaiban. Az Óbudai Örökklub további foglalkozásai újabb izgalmas témákkal novemberben, februárban és márciusban kerülnek megrendezésre. Az örökbefogadó szülőket és az örökbefogadásra várakozókat kellemes környezetben informatív előadás, és tartalmas beszélgetések várják. Ezalatt a gyermekeket külön teremben bábos mesekuckó, ÖRÖKMESE LEGO foglalkozás várja.

Az első óbudai örökklub programsorozat INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSex3G0yq3qhn1N8cY2EBUU6vPqwNn87D6ytYwkqlxijNoGCLA/viewform

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Megosztás

Facebook
Email