Keresés
Close this search box.

Palya Bea: Altatok – családi gyerekkoncert

Palya Bea a magyar zenei pódium egyik legmeghatározóbb alakja. Művészetére nagy hatással volt a cigány, a bolgár, a szefád, és az indiai népek zenéje. Szövegei szókimondóak, néhol kíméletlenül őszinték, és sok helyütt a humort sem nélkülözik. Varázslatosan szép hangjával, szuggesztív előadásmódjával és erős színpadi jelenlétével képes azonnal a bűvkörébe vonni közönségét. Azzal is bizonyára sokan egyetértenek, hogy muzsikája ajándék fülnek, agynak és léleknek egyaránt. A szenvedélyes inspirációval megírt dalok és versek Álomország kapujáig és azon túl repítenek kicsiket és nagyokat egyaránt. A lendületet az Altatok című lemez-könyv megszületéséhez Bea pocakjában mocorgó kislánya adta. Hát mi lehet ennél magasztosabb ösztönzés?

Koncertjei általában interaktívak, bővelkednek közös éneklésekben, és táncban, de gyakori a sok nevetés is, mivel a dalok a humort sem nélkülözik. Ezek az énekek a lélek belső tájaira is elvezetik a közönséget, hiszen nemcsak az altatás aktusáról van szó, hanem általában az intimitásról, a gyengédségről, amely mindenki számára alapkérdés.
Koncertjeit izgalmas, egzotikus hangszerek, játékos dalok és csodálatos dallamok varázsolják a zene ünnepévé.

Az Óbudai Kulturális Központban március 28-án 10 órától megrendezendő Altatok – családi gyerekkoncert lenyűgöző utazásra invitál 2-99 éves korig mindenkit a lélek belső tájaira, egy álomszerű világba.
A kicsik tehát már kétéves kortól csatlakozhatnak az örömzenéléshez szüleikkel, kísérőikkel együtt.

Az előadás helyjegyes! Jegyár elővételben: 2000 Ft és 2200 Ft, az előadás napján: 2300 Ft és 2500 Ft
Családi jegyár elővételben, személyesen: 8000 Ft és 8800 Ft, aznap a helyszínen: 9200 Ft és 10.000 Ft.
A belépőjegyek gyorsan megvásárolhatóak ide kattintva.

Megosztás

Facebook
Email