Keresés
Close this search box.

Programok Óbudán – Transzcendentális meditáció

Programok az ÓKK-ban a sokszínűség jegyében.
Az Óbudai Kulturális Központ helyet biztosít különböző előadásoknak és előadás-sorozatoknak, amelyek széles körben tágítják a látogatók világképét. Számos különböző tematikájú programok fellelhetők a Ház kínálatában. Ezek közül bizonyára minden korosztály, és a különböző érdeklődési körrel rendelkezők  is megtalálhatják a nekik szólót.

Transzcendentális meditáció (TM)

Október 10-én 17 órától Transzcendentális meditáció gyakorlására nyílik lehetőségük az érdeklődőknek az ÓKK-ban.

A TM egy egyedülálló meditációs technika, amely:

1. teljesen erőfeszítésmentes és természetes, mindenki meg tudja tanulni,

2. képzett tanároktól sajátítható el személyes tanítás keretében,

3. megbízhatóan hatékony, több száz tudományos kutatás igazolja a jótékony hatásait.

A TM lehetővé teszi, hogy az elme erőfeszítés nélkül lenyugodjon, és megtapasztaljuk saját tudatunk legcsendesebb és legbékésebb szintjét. Teljesen egyedülálló, mivel nem igényel koncentrációt vagy erőfeszítést, és az elmét sem kell megpróbálni kiüríteni. Hatékonyan csökkenti a stresszt, fejleszti az agyműködést, erősíti az immunrendszert és még sok egyéb jótékony hatást is kifejt.
A TM egyszerű, természetes, könnyen elsajátítható mentális technika, amit kényelmes ülő helyzetben, reggel és este, ülve, csukott szemmel gyakorlunk 15–20 percig.

A havi rendszerességgel megrendezésre kerülő programok ingyenesen látogathatóak az Óbudai Kulturális Központban. A szervezők és a rendezvény előadója Gazsi Viktor szeretettel várja az érdeklődőket.

Megosztás

Facebook
Email