Keresés
Close this search box.

Szalóki Ági szülinapi titok koncertje az ÓKK-ban

Szalóki Ági visszatérő vendég az Óbudai Kulturális Központ színpadán, gyerekek és szüleik és mindig örömmel vesznek részt a koncertjein. November 18-án azonban egy nagyon különleges koncert tanúi lehettek Ági rajongói, ugyanis a művésznő 42. születésnapját ünnepelte ezen a napon. A színfalak mögött tortát is kapott, elfújta a gyertyákat, de a legnagyobb kívánsága már teljesült, mint az később kiderült. Az énekesnő titka az volt, amit most meg is osztott az Óbudai Kulturális Központ nézőivel, hogy egy régóta vágyott kis életet hordoz a szíve alatt. A 42 éves kismama most 4. hónapos várandós, és immár boldogan jelentette be a világnak, milyen csodás ajándékot kapott. A gyerekeknek azt is megsúgta, hogy a babája most akkora, mint egy barack, és áprilisban érkezik majd meg.

Szalóki Ági régóta vágyott gyermekre, de egyészségügyi problémái miatt nem teljesülhetett a vágya. Mindig arra buzdította nőtársait, hogy bármikor jön is a gyermekáldás, fogadják örömmel, mert bizony sokan vannak, akiknek nem teljesülhet az álmuk, vagy nagyon meg kell küzdeniük érte.

Az Óbudai Kulturális Központ dolgozói büszkék, hogy náluk történt a nagy bejelentés, és sok boldogságot kívánnak babának és mamának!

Megosztás

Facebook
Email