Keresés
Close this search box.

Szenzáció – Régi idők mozija

A Szenzáció című amerikai vígjáték a nagyszerű komikus színészpáros Jack Lemmon és Walter Matthau harmadik közös filmje. A film alapjául szolgáló színdarabot 1929. augusztus 14-én mutatták be a Times Square Theaterben, ahol aztán további 275 előadást élt meg. Lemmon és Matthau színészként külön-külön is zseniálisak, ketten együtt pedig kiváltképp verhetetlenek. Náluk erősebb húzónevekre nincs is szükség egy igazán fenomenális vígjátékhoz, melynek témája örökzöld: munka vagy szerelem?

A sztárriporter Hildy Johnson (Jack Lemmon) fel akarja adni viharos foglalkozását, hogy megházasodván, a szép orgonistanővel végre nyugalmas életet élhessen. Fõszerkesztõjének (Walter Matthau) azonban esze ágában sincs elengedni legjobb emberét, mivel még egy szenzációs sztorit vár tõle egy halálraítéltrõl…

Április 6-án 18.30-tól tűzte műsorára a Csillaghegyi Kulturális Központ a Szenzáció című parádés bűnügyi vígjátékot. Tehát aki remek színészi alakításokra valamint igazi poénokra vágyik, és még nem látta, esetleg szívesen újranézné, most éljen a lehetőséggel.

A nosztalgiajegy ára: 500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 300 Ft, melyek itt megvásárolhatóak.

Megosztás

Facebook
Email