Keresés
Close this search box.

Szeptembertől újra Hangutazás és hangfürdő

Akik már ismerik ezt a programot a 3K-ban, tudják, milyen jótékony hatással vannak a hangtálak finom rezgései a lelki egyensúlyukra. A jelenlegi helyzet, a világjárvány és következményei okozta stressz nehezebb élethelyzet elé állít mindenkit. Amikor végre fellélegezhetünk és újra szabadon élhetünk, jó szolgálatot tesz majd minden olyan tevékenység, mely segíti a testet és a lelket fellélegezni, stresszmentesíteni.
A Hangutazás és hangfürdő program egy olyan zenei utazásra hív, amelyen harmonikus csengő-bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek összhangzásából egy kis ihlettel olyan biztonságos tér jön létre, amiben mindenki megnyílik önmaga előtt, és találkozhat saját valódi rezgésével. A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a hallgatót, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolatok zűrzavarán, és elhagyva az elme irányítását, a szív terébe helyezkedhessen.
A bő órás fekvő pozícióban történő relaxálás közben közvetlenül a testre hatnak az indított gyógyító rezgések. Akik alvási gondokkal küzdenek, sikerrel használják ezt a nyugalomterápiát, de mindenkire jótékony hatással van a terápia.

Kérjük vendégeinket, hogy kényelmes ruházatban érkezzenek, hozzanak magukkal párnát, takarót, polifoamot, hogy minél kényelmesebben élvezhessék az igazán különleges zenei utazást. Fontos, hogy a késve érkezők sajnos nem csatlakozhatnak a programhoz, hogy ne zavarják meg a hangulatot.
Következő időpontok: szeptember 12., október 10., november 14., december 12. szombat 18.30

Jegyár: 2800 Ft. Jegyek válthatók a honlapon – www.kulturkozpont.hu – vagy személyesen a program előtt, a 3K információs pultjában.

Megosztás

Facebook
Email