Keresés
Close this search box.

Szerelem utolsó vérig – Király Linda

Király Linda a Studio11 Ensemble kíséretében ismert dalaival lép fel a Békásmegyeri Közösségi Ház színpadán. Ezen az előadáson a legkülönbözőbb korok és stílusok zenéi csendülnek fel, mintha egy rádiókészülék állomáskereső gombját tekergetnénk.

Király Linda New Yorkban született, énekesi tanulmányait is Amerikában végezte. Mióta a Király család hazaköltözött, zenei karrierjét megosztja Amerika és Magyarország között. Az édesapa Király Tamás, az Universal zenekar dobosa volt, jelenleg EMI lemezkiadó kreatív igazgatója, Az édesanya Király Gabriella, a Cini és a tinik nevű együttes énekesnőjeként emlékezhetünk rá. Linda egyik öccse, Király Viktor szintén népszerű énekes, a Megasztár negyedik, 2008-as szériájának győztese volt és gyakran hallható Óbudán is.

Linda különlegesen finom, fátyolos hangját mindenki ismeri, hiszen a Szerelem utolsó vérig című film főcímdalát ő énekelte fel. Nem sokkal ezután a Big Brother főcímdalát is ő jegyezte. Linda kapta az Andrew Lloyd Webber által írt Az operaház fantomja főszerepét, Christine-t. 2016-ban szerepelt a TV2 nagy sikerű Sztárban sztár című műsorban, illetve  a Sztárban sztár +1 kicsi című műsorában, jelenleg pedig a Dancing with the Stars műsorban látható. A táncos műsorban azzal a céllal vállalta el a felkérést, hogy saját magát, és az összes teltkarcsú nőt is motiválja. A motivációs cél Linda legújabb lemezében is nagy hangsúlyt kap, hiszen új dalában a bántalmazó párkapcsolatokról énekel. A dal kapcsán elárulta, hogy sokáig élt egy bántalmazó kapcsolat fogságában és szeretné felhívni a figyelmet a láthatatlan problémára, amiben nagyon sokan szenvednek. A dal mondanivalója komoly, hangzása azonban elvarázsló, ahogy Király Linda minden dala.

Az énekesnő divathullámokon átívelő karrierjének titka a tiszta, csengőbongó énekhang mellett a viharoktól mentes életvitele és szimpatikus személyisége is.

Aki személyesen is szeretne találkozni Lindával és elmerülni a szép dalok világában, október 22- én, 18.00 -kor megteheti.
Jegyvásárlás elővételben

 

 

Megosztás

Facebook
Email