Keresés
Close this search box.

Szerelemre hangolva

A szerelem örök probléma, mióta világ a világ. Mindig tudunk róla beszélni, és mindig tudunk róla újat tanulni. Ezt a témát dolgozza fel a Király Színház Ájlávjú előadása is, mely igen sokszínű, árnyalt képet nyújt férfi és nő örök küzdelméről.

A darab vidám formában, dalokkal és különleges koreográfiával mutatja be a szerelmi paletta majd minden elemét, az első tétova csóktól, a vakrandin át a szakítást és újrakezdést is felvonultatva. A négy fiatal színművész az este alatt összesen 72 szerepet játszik el, bravúros átalakulásokkal, a szerelmi kapcsolatoknak szinte minden lehetséges árnyalatát megmutatva. A frappáns, szórakoztató dalszövegeket pontos koreográfia támasztja alá, így nyújtva komplex élményt a nézőknek. A történet olyan széles skálán mutatja meg a szerelem színeit, hogy biztosan mindenki megtalálja a számára fontos szálat, az úgynevezett „aha-élményt”, vagyis olyasmit, ami vele is megtörtént már. A dalokat négy kiváló énekhangú fiatal művész előadásában láthatjuk: Balog Tímea, Bodnár Vivien, Derzsi György, Sövegjártó Áron

A különleges, zenés színházi élményt az Óbudai Kulturális Központ (San Marco u. 81.) profi színháztermében a vírushelyzet adta egészségügyi követelmények betartásával lehet látogatni. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő automatát legyenek szívesek használni, lehetőség szerint tartsák meg a 1.5 méter távolságot és viseljenek maszkot, ezzel vigyázva egymásra.

 

Várjuk önöket szeptember 18. péntek 19.00 órakor sok humorral, jókedvvel, különleges dalokkal.

Az előadásra jegyek válthatók a helyszínen, illetve honlapunkon: www.kulturkozpont.hu

Megosztás

Facebook
Email