Keresés
Close this search box.

Szerelmi vívódások örök körforgása

Vannak örök témák, melyek kimeríthetetlenek, és minden ember életben előjönnek. Kezdjük rögtön az ősbizalommal, mely a párkapcsolatokhoz elengedhetetlen. Mindenki érezte azt a bizonytalanságot, ami a kapcsolatok elején álmatlan éjszakákat, állandó körömrágást okoz mindkét félnek. Vajon bízhatok benne, számíthatok rá, nem fog kinevetni, biztonságos ez a kapcsolat számomra, bele merjek merülni? Ki tudja ezt előre? Senki. Csak az idő hozza meg a választ, és éppen ettől lesz olyan átkozottul nehéz minden kapcsolat kezdete.

A Ketten egyedül történetét már láthattuk a 90es évek elején Michelle Pfeiffer és Al Pacino főszereplésével a Krumplirózsa című filmben. Akik emlékeznek a szívszorítóan bájos, botladozó szerelmi törtnetre, biztosan örömmel nézik meg a friss verzióját. Akik lemaradtak róla, azoknak kötelező a darab, hiszen senki nem maradhat Frenkie és Johnny nélkül egy életen át.

A darab főszereplői: Ullmann Mónika, a mindenki által jól ismert örökifjú színésznő, aki bájos gyerekszínészként lopta be magát a nézők szívébe, az Égigérő fű szőke kislánya mára már számos film és sorozatszerepben bizonyított. Partnere a mostanában legdivatosabb férfi színész, Makranczi Zalán, aki nem csupán színpadon, filmen és számos sorozatban bájolta már a női szíveket, de jellegzetesen búgó hangját számos szinkronszerepben ismerhetjük fel. Mostanában indul új sorozata az RTL Klubon, a Bennfentes címmel. Két tehetséges, népszerű művész látható ezen az estén a 3K színpadán, hogy elmeséljenek egy igazán finomra hangolt szerelmi történetet. Lendületes, érzelmes, vicces és magával ragadó történet mindenkinek, aki valaha kezdett már új kapcsolatot, vagy tervezi a jövőben.

Az előadást Dicső Dániel, a fiatal színházrendező jegyzi, aki már oly sok darabban bizonyította az emberi lélekhez értő érzékenységét, a kapcsolatok vaktérképén való magabiztos jártasságát.

Töltsön egy estét Frenkievel és Johnnyval, a két botladozó, kezdő szerelmessel, érezze újra a perzselést, a boldog félelmet, a vágyat és a bizonytalanságot egyszerre, vagyis ölelje magához az egész világegyetemet, ahogy azt a szerelmesek szokták.

Ketten egyedül
Március 8. 19.00
3K

Megosztás

Facebook
Email