Keresés
Close this search box.

Színház a 3K-ban – A csemegepultos naplója

Színház a minőségi időtöltés jegyében, kulturált, családias környezetben. Ezt kínálja a Kaszásdűlői Kulturális Központ, ahol a szervezők ezúttal egy a belvárosban már nagy sikereket elért színházi csemegével készültek. S mindezt az irodalom, és a színház kedvelő kedves nézők megörvendeztetésére. Céljuk: a népszerű hazai szerzőket és színészeket egy kicsit közelebb hozni a nagyérdeműhöz. Valamint egy kicsit még örömtelibbé varázsolni ezt az egyébként is színes őszi szezont.

A csemegepultos naplója

November 22-én, csütörtökön 19 órától Gerlóczy Márton A csemegepultos naplója című regényét Ötvös András eleveníti meg a kolbászok, a májasok, és a kolozsvárik segítségével.
Márczy Lajosnak, a fiatal pesti írónak egy szép napon betelt a pohár, és két dolgot határoz el: hogy egyedülálló lesz, valamint, hogy csemegepultosnak áll. Hogy színt vigyen az életébe, beleveti magát Budapest – és a Vásárcsarnok – sűrűjébe. Beáll piaci kofának Joli mellé, aki tanítómestere lesz. Lali eleinte nehezen találja a fogást a csendes húsokon és a hangos vevőkön, de Jolival gyorsan összeszoknak, és a csarnok tarka népének „életszagú világa” lassan feltárul a botcsinálta kofa előtt, ahogy éjjel feltárulnak a női idomok is… Végül már maga sem tudja, hogy a húst keresi a nőben, vagy a nőt a húsban.

Egy este tehát a színház és a kortárs magyar irodalom szerelmeseinek. Gerlóczy Márton művében a nézők szeme elé tárul a pesti élet, illetve a nyüzsgő piac. Az a hely, ahol legtöbbször mi magunk vagyunk a termék, testünk-lelkünk az, amit áruba bocsátunk…

Miért a 3K?

Mert a ház olyan előadásokat tűz műsorára, melyek a belvárosban is sikerrel mennek, és nehéz rájuk jegyet szerezni. Így mondhatjuk, hogy „házhoz jön a színház”, nem kell messzire utazni egy-egy előadás kedvéért, és nem utolsósorban kedvezőbb jegyárakkal juthatnak jegyekhez az érdeklődők.

Tehát még egyszer: november 22; csütörtök 19 óra, A csemegepultos naplója című előadás. Színház a 3K-ban!
A jegyek már megvásárolhatóak itt.

Megosztás

Facebook
Email