Keresés
Close this search box.

Színház Békáson – Kaviár és lencse

Színház a minőségi időtöltés jegyében, kulturált, családias környezetben. Ezt kínálja a a Békásmegyeri Közösségi Ház, ahol a szervezők ezúttal egy nagy sikerű színházi csemegével készültek. S mindezt a magyar színjátszást kedvelő kedves nézők megörvendeztetésére. Céljuk: a népszerű hazai szerzőket és színészeket egy kicsit közelebb hozni a nagyérdeműhöz.

Nosztalgia bérlet – Kaviár és lencse

Február 11-én, hétfőn 15 órától a Kaviár és lencse című vígjátékot áthatja a nagyérdemű a Békásmegyeri Közösségi Házban, a Pesti Művész Színház előadásában.
Történik Nápolyban. Leonida Papagatto szélhámos, főállású „vendég”. Ünnepségekre, lakodalmakra és úri fogadásokra jár vacsorázni, ahol jobbnál jobb falatokkal még a zsebeit is teletömi. De még ez sem elég! Szeretetligát alapít, ami miatt egyre több mulatságos helyzetbe keveredik. A legkínosabb, amikor egy milliomosnő megkéri, rejtse el otthonában a gyilkossággal vádolt fiát. A Pesti Művész Színház legújabb szórakoztató vígjátéka a Kaviár és lencse, a gyors meggazdagodás lehetőségéről, a szegénység helyzeteiről és a páratlan emberi leleményességről szól.

Színház a BKH-ban

Az előadás tehát február 11-én, hétfőn 15 órai kezdéssel látható a Békásmegyeri Közösségi Ház színpadán. S miért a BKH? Mert a ház olyan előadásokat tűz műsorára, melyek a belvárosban is sikerrel mennek, és nehéz rájuk jegyet szerezni. Így mondhatjuk, hogy „házhoz jön a színház”, nem kell messzire utazni egy-egy előadás kedvéért, és nem utolsósorban kedvezőbb jegyárakkal juthatnak jegyekhez az érdeklődők.

Megosztás

Facebook
Email