Keresés
Close this search box.

Színház Óbudán – Adrian Mole

Színház a vidámság, a humor, és a színvonalas szórakozás jegyében, népszerű színészekkel, családias környezetben. Mindez pedig Óbudán, az Óbudai Kulturális Központban. Ahol a szervezők ez alkalommal a színház, ezen belül is a magyar színjátszás ifjú kedvelőinek igyekeznek a kedvükben járni. A cél, egy kicsit színesebbé, egy kicsit örömtelibbé varázsolni ezt a szürke januárt.

Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén.

Adrian Mole vészesen közeledik a felnőttkor küszöbéhez. Körülötte egy problémás család, és egy felfordult világ. Pandora, az iskola legjobb nője, talán kapaszkodót jelenthetne számára. Adrian naplója a fiú minden kínszenvedését hűen dokumentálja.

Január 13-án vasárnap, és 14-én hétfőn, 15 órától tűzte műsorára az Óbudai Kulturális Központ ezt a nagyszerű ifjúsági színdarabot. Benne olyan nevekkel, mint például Létay Dóra, Kerekes József, Dékány Barnabás… és még sokan mások.
A világsikerű könyvsorozatból készült ősbemutató egyszerre derűs és fájdalmas, szórakoztató és elgondolkodtató történet: vajon a kamaszok, vagy a felnőttek világa érthetetlenebb? Vajon a felnőttek tényleg felnőttek-e? Vagy sokszor kamaszabbak a kamaszoknál…

Egy este a színház kedvelőinek! Egy este a magyar színjátszás ifjú szerelmeseinek. Egy este a vidámság, a könnyed szórakozás és a nevetés jegyében, az Óbudai Kulturális Központ teátrumában.

Miért az ÓKK?

Tehát még egyszer: január 13 és 14, vasárnap és hétfő, 15 óra, Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén.
És ez csupán egyetlen programlehetőség az Óbudai Kulturális Központ színes kínálatából. Ebben a szezonban is izgalmas és különleges hétköznapi, illetve hétvégi rendezvények várják a kulturált kikapcsolódásra vágyókat Óbudán.
A jegyek ára: 2600 Ft és 2800 Ft; melyek megvásárolhatóak itt, valamint az ÓKK információs pultjában nyitvatartási időben.

Megosztás

Facebook
Email