Keresés
Close this search box.

Színház Óbudán – Hyppolit, a lakáj

Színház a vidámság, a humor, és a színvonalas szórakozás jegyében. Egy este a kacagás és a könnyed kikapcsolódás égisze alatt, népszerű színészekkel, családias környezetben. Mindez pedig az Óbudai Kulturális Központ. Ahol is a szervezők ez alkalommal a színház, ezen belül is a magyar színjátszás, valamint a klasszikus darabok kedvelőinek igyekeznek a kedvükben járni. Céljuk pedig, a közönséget legalább néhány órára kizökkenteni a hétköznapok egyhangúságából, és mosolyt varázsolni a jelenlévők arcára.

Hyppolit, a lakáj

Schneider Mátyás fuvarozó egyik napról a másikra sikeres lesz, gazdagságát azonban megkeseríti, hogy felesége egy grófi lakájt szerződtet, mert nagypolgári életet akar élni. Benedek mérnök inkognitóban tevékenykedik a szállítmányozásnál, hogy Schneider lánya, Terka közelében lehessen. Terkát egy jó családból származó férfihoz, Makács úrhoz akarja hozzáadni az úrhatnám mama. Az arisztokrata családoknál szolgáló komornyik bevezetése újgazdagék háztartásába számos nevettető helyzetre ad alkalmat…

Január 19-én, szombaton 15 órától tűzte műsorára a Óbudai Kulturális Központ a Hyppolit, a lakáj című zenés vígjáték darabot. A főbb szerepekben többek közt Hűvösvölgyi Ildikó, Mikó István és Frech Zoltán látható, és bizonyára nem árulunk el nagy titkot, ha azt állítjuk: a nevetés garantált.

Egy este a színház kedvelőinek! Egy este a magyar színjátszás szerelmeseinek. Egy este a vidámság, a könnyed szórakozás és a kacagás jegyében, az Óbudai Kulturális Központ teátrumában.

Miért az ÓKK?

Tehát még egyszer: január 19. 15 órai kezdéssel Hyppolit, a lakáj című színház az Óbudai Kulturális Központ műsorán, Mikó István főszereplésében és rendezésében.
És ez csupán egyetlen programlehetőség a Ház színes kínálatából. Ebben a szezonban is izgalmas és különleges hétköznapi, illetve hétvégi rendezvények várják a kulturált kikapcsolódásra vágyókat Óbudán.

Körmendi bérlet!!!
Bérletár (3 előadás): 9600 Ft / 8700 Ft / 7200 Ft
Jegyár: 3500 Ft / 3200 Ft / 2700 Ft; melyek megvásárolhatóak: itt.

 

Megosztás

Facebook
Email