Keresés
Close this search box.

Színház Óbudán – Love Story

Színház a romantika és a színvonalas szórakozás jegyében. Egy este a mély érzelmek, a szerelem és a könnyed kikapcsolódás égisze alatt, népszerű színészekkel, családias környezetben. Mindez pedig az Óbudai Kulturális Központ. Ahol is a szervezők ez alkalommal a színház, ezen belül is a magyar színjátszás, valamint a romantikus darabok kedvelőinek igyekeznek a kedvükben járni. Céljuk pedig, a közönséget legalább néhány órára kizökkenteni a hétköznapok egyhangúságából, valamint mosolyt csalni és könnyeket fakasztani a jelenlévők arcára.

Love Story

A Love Story a Rómeó és Júlia mellett a világ legszebb, s egyben legszomorúbb szerelmi története, egy 1970-es amerikai romantikus filmdráma, mely az azonos című regény alapján készült.
A sztori jól ismert: Oliver Barrett egy előkelő amerikai család örököse egy nap a könyvtárban találkozik Jennyvel, a gyors észjárású, szellemes, munkásosztálybeli lánnyal. A lány gúnyolódik vele, de Oliver ezt bájosnak találja. A nyilvánvaló különbségek ellenére gyorsan szerelem szövődik közöttük. A két fiatal a szülői tiltás dacára összeköti az életét. Boldogságuknak Jenny betegsége vet véget. A lány halálos beteg, és mindössze hónapjai vannak hátra…

Február 16-án, szombaton 15 órától tűzte műsorára a Óbudai Kulturális Központ a Love Story című színdarabot, Lovas Emília és Valázsik Péter főszereplésével.
A produkció elsődleges értéke, hogy színtiszta és egyszerű emberi értékeket jelenít meg, drámai őszinteséggel. Miközben pedig mosolyt csal és könnyeket fakaszt a közönség arcára.

Egy este a színház kedvelőinek! Egy este a magyar színjátszás szerelmeseinek. Egy este a romantika, valamint a könnyes mosolygás jegyében, az Óbudai Kulturális Központ teátrumában.

Miért az ÓKK?

Tehát még egyszer: február 16. Szombat 15 órai kezdéssel a Love Story című drámai színdarab az Óbudai Kulturális Központ műsorán.

És ez csupán egyetlen programlehetőség a Ház színes kínálatából. Ebben a szezonban is izgalmas és különleges hétköznapi, illetve hétvégi rendezvények várják a kulturált kikapcsolódásra vágyókat Óbudán.

Körmendi bérlet!!!

Megosztás

Facebook
Email