Keresés
Close this search box.

Színház Békásmegyeren – Skót mámor

Színház a vidámság, a humor, és a színvonalas szórakozás jegyében, népszerű színészekkel, családias környezetben. Mindez a Békásmegyeri Közösségi Házban, ahol a szervezők ez alkalommal a színház, ezen belül is a magyar színjátszás kedvelőinek igyekeznek a kedvükben járni. A cél, egy kicsit még színesebbé, egy kicsit még örömtelibbé varázsolni ezt az egyébként is színpompás és gyönyörű őszt.

Skót mámor – Vígjáték egy részben az Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában.

Minden arany, ami fénylik? Mennyi titok lappanghat életünkben? Mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz?
Október 6-án 18 órától tűzte műsorára a Békásmegyeri Közösségi Ház a Skót mámor című vígjáték darabot, melyben két sikeres, jómódú és látszólag boldog házaspár egy feledhetetlen estéje tárul elénk.
Az események előrehaladtával kibontakozik a szereplők valódi személyisége, és mindenki kiteregeti a saját és a másik szennyesét. Páratlan helyzetkomikumok, abszurd félreértések, pattanásig feszült idegek… ez mind a Skót mámor Kökényessy Ági, Bardóczy Attilla, Nagy Enikő és Jantyik Csaba főszereplésével.

Egy este a színház kedvelőinek! Egy este a magyar színjátszás szerelmeseinek. Egy este a vidámság, a könnyed szórakozás és a nevetés jegyében, a Békásmegyeri Közösségi Ház teátrumában.

Miért az BKH?

Tehát még egyszer: október 6. 18 órai kezdéssel Skót mámor című színház a Békásmegyeri Közösségi Ház műsorán, az Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában.
És ez csupán egyetlen programlehetőség a Ház színes kínálatából. Ebben a szezonban is izgalmas és különleges hétköznapi, illetve hétvégi rendezvények várják a kulturált kikapcsolódásra vágyókat Békásmegyeren.
A jegyek ára, helytől függően: 2200 Ft és 1800 Ft; melyek megvásárolhatóak itt, valamint a BKH információs pultjában nyitvatartási időben.

Megosztás

Facebook
Email