Keresés
Close this search box.

Találkozzunk nálunk!

Örömmel adjuk hírül, miszerint a járványügyi helyzet változása lehetővé teszi, hogy újra megnyissuk házainkat. Sajnos hosszúra nyúltak a csendes napok, az eseménytelen hétvégék és a bezárkózásra kényszerült hetek, de végre eljött az idő, hogy újra találkozhassunk, egymás szemébe nézhessünk, és közös élményeket szerezhessünk. Kollégáink a látszólag eseménytelen időszakban is dolgoztak, hogy a helyzet kedvező fordulata esetén azonnal ki tudjuk nyitni mind az öt házunk. Az Óbudai Kulturális Központ kertjét már megnyitottuk a látogatók előtt, illetve elindult a Békási kertmozi a Békásmegyeri Közösségi Ház kertjében. Most csatlakozik a Csillaghegyi Közösségi Ház a 3K és a Civil Ház is, így már minden intézményünk nyitva áll a vendégek előtt. Jelenleg elsősorban a tanfolyamok és a nyári táborok várják a vendégeket, de lelkesen készülünk az őszi szezonnyitásra, ahol be tudjuk pótolni a vírushelyzet miatt elmaradt koncerteket és egyéb előadásokat, illetve természetesen új programokkal is készülünk, hogy végre igazi élettel tölthessük meg eddig üresen álló termeinket.

A tanfolyamok pontos indulási időpontjáról a tanfolyamvezetőknél tudnak érdeklődni, a táborokról és egyéb programjainkról pedig honlapunkon találnak mindig friss információt: www.kulturkozpont.hu. Érdemes követni Facebook oldalunkat is, hogy találkozhassanak napi aktualitásainkkal.
Az elmaradt előadásokra megváltott jegyek érvényesek az őszi pótelőadásokra, vagy visszaválthatók igény szerint.

Köszönjük, hogy kitartottak mellettünk, hogy vártak ránk, és visszatérnek hozzánk. Nagy szeretettel várjuk Önöket programjainkon újra, de boldogok vagyunk, ha kertünkben pihennek, nálunk találkoznak, ha hozzátehetünk valamit a közösségi és kulturális életük színesítéséhez.
Találkozzunk nálunk! Mi már itt vagyunk.

Megosztás

Facebook
Email