Keresés
Close this search box.

Teljes béke a lelkednek konferencia

Előadó: dr. Randall Chovan

Legbelül mindenki vágyik a lelki békességre, de kevesen mondhatják el magukról, hogy napi szinten meg is tapasztalják. Dr. Chovan előadásai segítenek a lelki békességet kereső embereknek megtalálni a megoldást a belső hiányérzetre és vívódásra, és végleg megszabadulni a jövővel kapcsolatos kínzó bizonytalanságtól, gyötrő félelemtől és aggodalomtól.

A konferencia során gyakorlati segítséget szeretnénk nyújtani a megelégedett, kiegyensúlyozott életszemlélet kialakításában és a belső békesség elérésében, hogy a résztvevők bizakodva, félelem nélkül tekinthessenek a jövőbe, valamint kezükbe vehessék a harmonikus emberi kapcsolatok és a körülményektől nem függő boldogság kulcsát.

  1. nap,május 13. 18.30, Óbudai Kulturális Központ: A belső béke kulcsa – Hogyan tudunk megbocsátani magunknak és másoknak, hogyan tudjuk elfogadni a megbocsátást?
  2. nap,május 14. 18.30, Óbudai Kulturális Központ: Stressz helyett nyugalom – Hogyan válthatja fel felszabadult öröm a stressz, aggódás, szorongás és depresszió negatív hatásait?
  3. nap,május 15. 18.30, Óbudai Kulturális Központ: Céltudatos élet – Hogyan járul hozzá a jól megfogalmazott életcél a fenntartható belső békéhez?
  4. nap,május 16. 18.30, Óbudai Kulturális Központ: Biztos jövőkép – Hogyan tapasztalható megingathatatlan belső béke a bizonytalan világban és hogyan győzhető le a jövőtől való félelem?
  5. nap,május 17. 18.30, 3K-Kaszásdűlői Kulturális Központ: Harmonikus kapcsolatok: Hogyan kezeljük hatékonyan a családi, munkahelyi, kapcsolati konfliktusokat?

Az előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció és bővebb információ a következő linken: https://obudabaptista.hu/lelki-beke-konferencia/

Megosztás

Facebook
Email