Keresés
Close this search box.

Ősszel jönnek a Pál Utcai Fiúk

Visszatérő vendége az Óbudai Kulturális Központnak a Pál Utcai Fiúk zenekar, mindig nagy érdeklődés övezi koncertjeiket. Sajnálatos módon a jelenleg kialakult járványügyi helyzet miatt a márciusra tervezett koncert elmaradt. Az Akusztik koncert új időpontja: 2020. október 22. 20.00. 
A márciusra megváltott jegyek természetesen érvényesek vagy visszaválthatók. Amennyiben a jegyek visszaváltása mellett dönt, kérjük szíves türelmét, a visszatérítés folyamata kicsit hosszabb időt vesz most igénybe.

Miért érdemes várni a Pál Utcai Fiúkra? Mert 1983 óta töretlen lendülettel koncerteznek, készítik az albumukat, és a régi rajongótábor gyerekei már együtt hallgatják szüleikkel az dalokat. Régi és új dalok kedvencei a fiatalabb nemzedéknek és a szülőknek egyaránt.
Legújabb, Igazán ez minden című lemezük 2019-ben jelent meg, melyről hallható lesz pár dal az Akusztik koncerten, de természetesen a főszerep a nagy PUF slágereké lesz, amiket már jó ideje fejből dúdolunk. A 90 perces, akusztikus, ülős est vendégzenészei: Szücs Krisztián Qka (fúvós hangszerek) és Dióssy Ákos (billentyű), továbbá Albert Zoltán (fúvós hangszerek).

Szeretettel várja hűséges koncertlátogatóit a zenekar miden tagja:
Leskovics Gábor, Lecsó – gitár, ének (1983), Potondi Anikó – ének (1984), Varga László – basszusgitár (2008), Molnár Balázs – gitár (1997), Farkas Zoltán – dob (1998)

Jegyeket termesztésen a koncert előtt is tudnak majd vásárolni honlapunkon – www.kulturkozpont.hu – , ha már a koncert időpontja biztossá válik, vagy személyesen a koncert előtt, az Óbudai Kulturális Központ (1032 Budapest, San Marco u. 81.) információs pultjában. Jegyár: 3900 Ft, 3500 Ft, 3200 Ft.

Megosztás

Facebook
Email