Keresés
Close this search box.

Újra együtt a kertben

Újra együtt a kertben

Hosszú ideje várjuk, hogy újra személyesen találkozhassunk, és annak örömére, hogy végre együtt lehetünk, egy vidám juniálist rendezünk az Óbudai Kulturális Központ kertjében.

A program az egész családnak szól, így a június 19-én a szombat délelőttöt együtt tölthetik nálunk a szülők, nagyszülők és a gyerekek. A zenés nap a Zenebatyu interaktív élményprogrammal indul 10.00 órakor, ahol Sőnfeld Mátyás zeneterapeuta megmutatja, hogy a zene mindenben ott lapul, akár a háztartási hulladékban is. Különleges hangszerein rögtönzött koncertet ad, így tanúi lehetünk, hogy szívószálon is csodásan hangzik a Jégvarázs. Az ökohangszerek bemutatása mellett izgalmas zenei kísérletek is zajlanak majd, és az előadó azt ígéri, az esemény végére mindenki megtanul kesztyűbe dudálni.

Ha már a háztartási hulladékot használtuk zenélésre, maradhatunk ennél a témánál, mert a 11.00 órakor kezdődő kézműves játszóházban a régi klasszikust, a horgászjátékot készíthetjük el 10 db otthonról hozott műanyag kupak segítségével.

A mozgékonyabb apróságok sem fognak unatkozni, mert a játszótér mellett várja őket az ugrálóvár az udvaron. Természetesen a gyerekek nagy kedvence, a szokásos kisvonat is zakatol majd körbe-körbe, senki nem marad le róla.

Az esemény ingyenesen látogatható, a program alatt a vendégek az egész udvar területét birtokba vehetik. Ha netán az időjárás közbeszólna, a juniális nem marad el csak az épület falai közé költözik. Ez esetben azonban a zárt térre vonatkozó járványhelyzeti szabályok lépnek érvénybe.

A koronavírus-járvány elleni intézkedések miatt az előadások látogatása kizárólag védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikáció bemutatásával lehetségesek. A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes. 18 éven aluli nézőink az előadást csak 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tekinthetik meg.

Bízunk benne, hogy a napsütés is vendégünk lesz és egy önfeledt zenés napot tölthetünk el együtt a kertben.

Megosztás

Facebook
Email