Keresés
Close this search box.

Ünnepelje velünk a 3K 10. születésnapját!

Szeptember 23. szombat 9.00 – 21.00 10 éves 3K / TÉR_KÖZ 

Ingyenes szabadtéri koncertekkel és színházi gálaműsorral nyitja meg 10. jubileumi évadát az óbudai 3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ. Többek között Tasnádi BenceEke AngélaPatkós Márton és Józan László idézik meg a korábbi évek nagy sikerű nyári előadásainak hangulatát. Keleti Éva külön erre az alkalomra készített képei is megtekinthetők az Ők is vannak még című fotókiállításon, egészen október végéig.

 

Helyszín: Sportpálya és multifunkciós tér
9.00 Zumba bemutató – Novák Marcsi zumba oktató, senior tréner csapatának bemutatója

9.30 Karate show – Szénási Zsolt shito-ryu karate bemutatója

10.10 Hullahopp bemutató – Jövőbarát Egyesület hullahopp karikás bemutatója

10.30 Béres Alexandra és Katus Attila az egészség, a mozgás nagyköveteinek bemutatója

11.40 Pálos Péter paraolimpikon pingpong bemutatója

12.00 Budapest150 piknik – Kötetlen piknik a multifunkciós térben. A TÉR_KÖZ projekt helytörténeti tabló kiállításához kapcsolódó hangfelvételek és zenés aláfestés kíséretében. A résztvevők ajándék piknik plédet kapnak

 

Helyszín: Pethe Ferenc tér

15.30 Hangszersimogató koncert – Bársony Bálint és zenekarának interaktív foglalkozása és koncertje gyerekeknek

17.00 A 10 éves 3K gálaműsora – a 3K 5 alkalommal rendezett nyári, szabadtéri színházi előadását megidéző zenés gálaműsor. Szereplők többek között: Peller Mariann, Józan László, Patkós Márton, Tenki Dalma, Eke Angéla

20.00 Budapest Orchestra Project koncert

Énekes közreműködők: Karosi Júlia és Tasnádi Bence

 

 

 A 3K 2013. szeptember 21-én azzal a céllal nyílt meg, hogy egy lépéssel közelebb hozza a kultúrát, s egyben új közösségi, közművelődési teret teremtsen a Kaszásdűlő környékén élők számára. Az elmúlt 10 évben 129 színházi előadás64 koncert38 kiállítás és számtalan egyéb program (pl. Hangszersimogató, ArcMás, Lelkifröccs) valósult meg a 150 fős színházteremben. A 3K színpadára lépett az évek során, a teljesség igénye nélkül: Béres Ilona, Jordán Tamás, Molnár Piroska, Hernádi Judit, Szacsvay László, Tompos Kátya, Gryllus Dorka, Kálid Artúr, Scherer Péter, Peller Anna, Schmied Zoltán, Pokorny Lia.

A 3K őszi programkínálatában találkozhatnak még többek közt Gálvölgyi Jánossal, Borbás Marcsival, Müller Péterrel, Fesztbaum Bélával és Kárász Eszter Eszter-lánc triójának műsorával.

Megosztás

Facebook
Email