Keresés
Close this search box.

​Vendégünk írta​

Tisztelt Közösségi Ház Vezetőség!

Ezúton szeretnék gratulálni Önöknek a ház november 19-i esti programjához.
Az eltelt időben több helyről hallottam a pozitív élményekről, teljesen idegen személyektől.
Magam, nem Csillaghegyi révén először jártam Önöknél. Célzatosan választottam ki a mozi előadást, illetve  az egyik fellépő közeli hozzátartozója révén az utána következő zenekari produkciót. Mivel jól ismerem a zenekar műsorát, így több ismerőst is sikerült magammal csábítani. Nem bánták meg, hogy velem jöttek.
Az est folyamán azt láttam, hogy több korombéli csak azért jött, hogy megint megnézze fiatalsága nagy élményét a Beatles filmet és ha már itt van, kicsit belehallgat az utána következő zenébe is.
Mögöttem egy óvodás korú kisleánytól a film előtt a következőt hallottam. „Mama ez 3D-s film? A válasz:”Nem kislányom, ez talán még 1D-s sincs, sőt csak fekete-fehér”.
Az idősek a  film megalapozott egy hangulatot, de amikor a The Bits rázendített egyre több „nyugger korú” kéz és láb mozdult meg, majd állt fel és tapsolt, esetleg táncolt. A rendezvényről tele élménnyel távoztunk.
Én tudtam, hogy mit kapok, de akiknek új volt , azokon láttam, hogy a fiatalkori élményeik jutott eszükbe, melyre boldogan emlékeztek.
Köszönet a szép este megszervezéséért.
Ígérem, hogy továbbra is figyelemmel kísérem a Csillaghegyi Közösségi Ház műsorát, és igyekszem azokon részt venni.

 Tisztelettel: Bárth Péter

Megosztás

Facebook
Email