Keresés
Close this search box.

Verdák – Kakaómozi

Villám McQueen hírnévről és dicsőségről álmodik. Mérhetetlenül elbizakodott, arrogáns, megbecsülést nem mutat csapata iránt, másokkal se nagyon törődik, csakis az érdekli, hogy ő legyen az első újonc, aki megnyeri a Szelep Kupát. Egy napon a versenyverda felkerekedik, és padlógázzal Kaliforniába indul, ahol hírnévre tehet szert, ha sikerül legyőznie a két legnagyobb ászt a mezőnyben. Útközben vetődik az álmos kisvárosba, Kipufogó-fürdőbe, ahol ráébred arra, mi az, ami valóban fontos az életben. Kalandjai során találkozik Hudson Dokival, Sallyvel, a dögös Porschével, és a rozoga autómentővel, akinek rozsdás karosszériája alatt érző motor dobog…

Május 13-án 10 órától tekinthetik meg az érdeklődők a Csillaghegyi Közösségi Ház mozivásznán a Verdák című magyarul beszélő, amerikai animációs filmet.
Emellett a vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan, mint minden vasárnap a mese ihlette kézműves foglalkozás – bábkészítés, gyurmázás, festés, animálás – várja a gyerekeket. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!

Kakaójegy: Gyermekeknek (14 éves kor alatt) ingyenes. Felnőtteknek: 500 Ft.
Diák és nyugdíjas jegyek: 300 Ft ért válthatóak meg személyesen vagy elektronikus úton, itt.

Megosztás

Facebook
Email