Keresés
Close this search box.

Zorán koncert – régi kedvenc új időpontban

Zorán koncert – régi kedvenc új időpontban

A népszerűségéből semmit nem vesztő ikonikus énekes régóta visszajáró vendég az Óbudai Kulturális Központ színpadán. Az október 15-re tervezett koncert sajnos elmaradt, de szerencsére nem véglegesen, mert november 19-én 20.00 órakor felcsendülnek a régen várt slágerek.
A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Zorán, személyisége lebilincselő, dalai megunhatatlanok. Nem véletlen, hogy a közönség minden egyes koncertet ünnepnek tekint, hiszen a művész gazdag repertoárjából válogatva mindig megszólaltat kihagyhatatlan és ritkán játszott zenei csemegéket is. A vendégek most is erre számíthatnak: különlegességekkel és érzelmekkel teli estére, gondosan összeválogatott, változatos szerzeményekre. A koncert bizonyára meghitt élményt nyújt ebben a mindenki számára nehéz élethelyzetben, két óra kikapcsolódást a nehéz hétköznapokból.
A nagykoncerten közreműködnek: Sipeki Zoltán, Gátos Iván, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara.
Az eredetileg 2020. október 15-re meghirdetett alkalomra megváltott jegyek erre az előadásra automatikusan érvényesek. Jegyek válthatók honlapunkon – www.kulturkozpont.hu -: jegyár: 7500 Ft, 6500 Ft, 5200 Ft.

A járvány miatt mindannyiunk közös érdeke a szigorú higiénés szabályok betartása. Kérjük, tartsák be az ajánlott másfél méteres távolságot, használják a bejáratnál elhelyezett érintésmentes fertőtlenítő folyadékot, és viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot! Kérjük, hogy betegen ne látogassák intézményünket!

Megosztás

Facebook
Email