Keresés
Close this search box.

Zorán újra Óbudán

A kétségkívül nagyívű pályafutást befutott dalszerző és énekes, Zorán egyik legkedveltebb fellépője az Óbudai Kulturális Központ közönségének. Szinte minden évben teltházas koncertet ad Óbuda lakóinak. Mi lehet a titka? Talán az a különlegesen tiszta emberség, ami árad a dalaiból és a személyiségéből egyaránt.

Zorán 28 kiadott lemezének dalaiból mindenkinek megvannak a maga kedvencei, a teljes életmű évtizedeket ível át, hisz első lemeze 1977-ben jelent meg, míg az utolsó 2017-ben. Ez bizony 40 évnyi muzsika, mellyel a tehetséges zenész megajándékozta rajongóit. A mostani koncert a nagy slágerekből válogat, garantálva azt az egyedi koncerthangulatot, ami Zorán estjeinek a sajátja. Megtelik a színházterem muzsikával és a hangjegyek nyomában szeretet tölti fel a levegőt. Mindenki, aki részt vesz az esten, egy kicsivel gazdagabban, tisztább lélekkel tér haza a koncert szép emlékével, és a fülében ottragadt kedvenc dallamaival.
A Kossuth-díjas, Liszt Ferenc-díjas, kétszeres eMeRTon-díjas művész dalaiban tiszta érzelmeket közvetít, meghitt hangulatú koncertjei érzelemdús utazások az emberi lélek rejtekeiben.

Ezen a 120 perces nagykoncerten közreműködnek: Sipeki Zoltán, Gátos Iván, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara

A megunhatatlan kedvenc zenész, Zorán október 15-én csütörtökön 20.00 órakor várja lelkes közönségét egy újabb emlékezetes estére.

Jegyár: 5200 Ft, 4900 Ft, 4200 Ft
A vírushelyzetre tekintettel jelenleg még nem vásárolhatók jegyek programjainkra. A jegyváltás indulásáról honlapunkon tájékozódni, illetve majd jegyet váltani. – www.kulturkozpont.hu .
Kérjük, kísérje figyelemmel Facebook oldalunkat is, ahol folyamatosan nyújtunk friss információkat.

Megosztás

Facebook
Email